Info kesäkaudesta!

18.04.2023

Pääsiäisenä lumet sulivat ja kevät on todellakin nyt täällä! Treenien perään onkin jo kyselty ja sunnuntaina on kentän kunto käyty tarkastamassa. Kesäkauden treenit alkavat ja treenit siirtyvät yhdistyksen kentälle Saramäkeen.

Treenit alkavat ovat alkaneet tällä viikolla seuraavasti:
• agility maanantaisin kello 18.00
• rallytoko ja toko vuorottelevat torstaisin kello 18.00 siten, että parittomilla viikoilla ohjelmassa on rally-tokoa ja parillisilla tokoa
• näyttelytreenit pidetään torstaisin kello 19.00

Huomaathan myös, että talkoot järjestetään 25.4.2023 alkaen kello 17.30.
Tervetuloa mukaan tekemään treeniolosuhteista entistäkin paremmat! Voit osallistua sen aikaa kuin sinulle sopii. Tärkeimmät talkoiden tehtävät ovat kentän ja sen ympäristön siistiminen sekä nk. Lepolan siivous.

Kalenteriin kannattaa myös laittaa perinteinen kevätretki, joka järjestetään vapunpäivänä 1.5 kello 14.00 Ruissalossa. Tarkemmat koordinaatit kokoontumista varten kerrotaan lähempänä.

Näiden ns vakiotreenien lisäksi on tulossa muun muassa:
• tiistaina 9.5. kello 18.00 lajiesittely, jolloin Saramäessä pääsee tutustumaan eri lajeihin ja saamaan vinkkiä siitä, mikä olisi mieluista harrastamista juuri omalle koiralle. Myös uudet, yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan katsomaan yhdistyksen treenikenttää ja tutustumaan toimintaan. Eli ota vaikka kaverisi mukaan!
• Osana toimintaa tullaan kokeilemaan myös pentutreffejä, joita järjestetään maanantaisin noin kuukauden välein. Näistä tullaan ilmoittamaan lisää, joten pentukoirien omistajat, seuratkaa ilmoittelua näiden osalta! Ensimmäiset pentutreffit on pidetään 8.5 kello 17.30. Pentutreffeille tulee ilmoittautua erikseen ja niihin saa osallistua rokotetut, max 9 kk vanhat pennut.