Tiedotteita

Tälle sivulle julkaisemme ajankohtaisia tiedotteita - mm. infoa tulevista kursseista ja tapahtumista.


Tule mukaan harjoittelemaan, kisaamaan ja viettämään aikaa mukavassa seurassa Saramäkeen 15.8.24. Hienoja palkintoja jaossa ja mukana myös valokuvaajat, joilta voi ostaa kuvia tapahtumasta jälkikäteen.

Koulutuksen hinta TSKK ry:n jäseneltä 10 euroa ja ei-jäseneltä 20 euroa. Hinta sisältää lounaan. Voit osallistua, vaikka et olisi vielä toiminut kouluttajana. Emme myöskään edellytä, että osallistujat toimisivat kouluttajina yhdistyksessämme jatkossa.

Vuosikokouksessa nimettiin Turun Seudun Kääpiökoirat ry:n uusiksi kunniajäseniksi alla mainitut henkilöt. He ovat osallistuneet aktiivisesti yhdistyksen toimintaan ja sen kehittämiseen vuosien aikana ja ovat olleet jäseniä yhdistyksessä pitkään. Onnea uusille kunniajäsenille:

Hyvät jäsenet,
Yhdistyksemme vuosikokous pidetään 27.2.2024 klo 18:00 ATT-Areenan kahviossa, osoitteessa Luolakalliontie 10, Lieto
Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Kokouksessa ovat äänivaltaisia kaikki ne jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun ennen vuosikokousta. Jäsenillä, lukuun ottamatta nuorisojäseniä, on käytettävissään...

Kääppänäläisten toko-mestaruuksista kisailtiin 28.9.2023 Saramäessä. Osallistuminen ei ollut kovin runsasta, joten ohjaajan aktiivisuus palkittiin. Tuomarina toimi Julia Aaltonen

Seuraavat TSKK ry:n järjestämät pentutreffit ovat tiistaina 6.6.2023 klo 19 Saramäen kentällä.