Jäsensihteerin tiedote jäsenille 

09.01.2023

Mukavaa alkanutta vuotta 2023 kaikille jäsenillemme! Tässä tiedotteessa esitetään muutamia asioita, jotka teidän olisi hyvä huomioida.

1. Tarkistathan, onko yhdistyksellemme toimittamasi sähköpostiosoite edelleen toiminnassa. Osalle lähetetyt jäsenpostit eivät ole lähteneet, sillä sähköposti on herjannut osoitteen virheellisyyttä. Jäsenrekisteriin kerätään yhteystietojen osalta ainoastaan jäsenten sähköpostit, joten jos sähköposti ei ole toiminnassa, emme saa yhteyttä jäseneen. Mikäli et ole saanut esimerkiksi sähköpostia liittyen jäsenmaksuun ja vuoden koira -kilpailuun, saattaa olla, että meillä ei ole ajantasaista sähköpostiosoitettasi. Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai muuttuu, toimitathan uuden sähköpostisi jäsensihteerille osoitteeseen: moonamaria(at)gmail.com

2. Hallitus on päättänyt teettää jäsenkyselyn jäsenillemme, jotta voisimme yhä paremmin huomioida toiveitanne yhdistyksen toiminnan suhteen. Jäsenkyselyyn on kolme mahdollista vastaustapaa: sähköpostitse lähetettyyn jäsenkyselyyn vastaaminen sähköpostiviestinä omalla nimellä, TSKK ry facebook-ryhmään julkaistavaan jäsenkyselyyn vastaaminen omalla nimellä tai sähköpostitse välitettävään Google Forms -kyselyyn vastaaminen anonyymisti. Tarjoamalla useita eri vaihtoehtoja sekä omalla nimellä että anonyymisti, toivomme saavamme mahdollisimman paljon vastauksia voidaksemme kehittää toimintaamme jäsentemme toivomaan suuntaan. Viimeinen päivä kyselyyn vastaamiselle on 31.1.2023.

3. Vuonna 2022 tai sitä aiemmin liittyneillä nykyisillä jäsenillä on 28.2.2023 kello 18:00 asti aikaa maksaa tämän vuoden 2023 jäsenmaksu (jos liityit jäseneksemme marras- tai joulukuussa 2022, olet saanut myös vuoden 2023 jäsenkortin, eikä täten vuoden 2023 jäsenmaksua tarvitse maksaa). 
Mikäli maksua ei tähän mennessä ole maksettu, poistetaan jäsen jäsenrekisteristä. Vuoden 2023 vuosikokoukseen osallistuminen edellyttää maksettua jäsenmaksua. Vuosikokouksen kutsu lähetetään jäsenille tammikuun aikana.

Nykyinen jäsen, näin maksat jäsenmaksun:

Maksa oman jäsentyyppisi mukainen jäsenmaksu TSKK ry:n tilille, jonka jälkeen saat sähköisen jäsenkortin sähköpostiisi
- vuosijäsen 27 €
- nuorisojäsen 10 € (16-vuotta tai alle)
- perhejäsen 10 €
Saaja: Turun Seudun Kääpiökoirat TSKK ry
Tilinumero: FI04 4309 0010 3798 40
Viestikenttä: Oma nimi (vuosijäsen / nuorisojäsen / perhejäsen)

Mikäli et ole tällä hetkellä jäsen, voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella.