Vuosikokous 28.2.2023

10.02.2023

Yhdistyksemme vuosikokous pidetään 28.2.2023 klo 18:15 Kennelpiirin toimistolla. Sähköpostitse lähetetystä vuosikokouskutsun liitteestä löytyy esityslista.

Toimistoon pääsee sisälle klo 18:00, pyritään saapumaan jo silloin paikalle.
Kennelpiirin toimiston osoite on: Hiihtomajanpolku 20, Turku.

Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Vuosikokouksessa ovat äänivaltaisia kaikki jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun ennen vuosikokousta. Kokouksen kaikilla jäsenillä on yksi ääni, lukuun ottamatta nuorisojäseniä, joilla ei ole äänioikeutta. Vuosikokouksessa julistetaan Vuoden Koira -kilpailun voittajat, joten kilpailuun osallistuneiden kannattaa tulla paikalle!

Yhdistys tarvitsee kipeästi uusia hallituslaisia ja treenien vetäjiä, jotta yhdistyksen toiminta voi jatkua tänäkin vuonna. Kukaan ei ole vielä ilmoittautunut puheenjohtajaksi, rallytoko- tai tokovastaavaksi. Hallitukseen voi myös tulla mukaan pelkkänä jäsenenä. Otathan yhteyttä spostiin: kaappanat(at)gmail.com, mikäli kiinnostuit! Puheenjohtajan löytäminen on erittäin tärkeää, sillä yhdistys ei voi toimia ilman puheenjohtajaa.

Muistathan myös maksaa yhdistyksen jäsenmaksun helmikuun loppuun mennessä! Maksettu jäsenmaksu on edellytys vuosikokoukseen osallistumiselle.

Nykyinen jäsen, näin maksat jäsenmaksun:

Maksa oman jäsentyyppisi mukainen jäsenmaksu TSKK ry:n tilille, jonka jälkeen saat sähköisen jäsenkortin sähköpostiisi
- vuosijäsen 27 €
- nuorisojäsen 10 € (16-vuotta tai alle)
- perhejäsen 10 €
Saaja: Turun Seudun Kääpiökoirat TSKK ry
Tilinumero: FI04 4309 0010 3798 40
Viestikenttä: Oma nimi (vuosijäsen / nuorisojäsen / perhejäsen)

Mikäli et ole tällä hetkellä jäsen, voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella.